person_pin

Privacy statement

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Sajade Afslankpraktijk kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Sajade Afslankpraktijk, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Sajade Afslankpraktijk verstrekt. Sajade Afslankpraktijk kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM SAJADE AFSLANKPRAKTIJK GEGEVENS NODIG HEEFT
Sajade Afslankpraktijk verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Sajade Afslankpraktijk uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG SAJADE AFSLANKPRAKTIJK GEGEVENS BEWAART
Sajade Afslankpraktijk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
Sajade Afslankpraktijk verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Sajade Afslankpraktijk worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.

Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Sajade Afslankpraktijk gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Sajade Afslankpraktijk maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Sajade Afslankpraktijk bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Sajade Afslankpraktijk te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Sajade Afslankpraktijk heeft hier geen invloed op.

Sajade Afslankpraktijk heeft Google geen toestemming gegeven om via Sajade Afslankpraktijk verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@sajade.nl. Sajade Afslankpraktijk zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Sajade Afslankpraktijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Sajade Afslankpraktijk maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Sajade Afslankpraktijk verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Sajade Afslankpraktijk op via info@sajade.nl.

https://www.sajade.nl is een website van Sajade Afslankpraktijk.

Sajade Afslankpraktijk is als volgt te bereiken:

Post en vestigingsadres: Deurningerstraat 23B, 7514 BC, Enschede
Telnr:. +31(0)6 460 882 00
Email adres: info@sajade.nlcontact_phone

ContactCopyright © 2017 | Sajade AfslankPraktijk | Privacy statement | Alle rechten voorbehouden