Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Ik geloof als coach en ervaringsdeskundige in de kracht van samen. Samen op zoek naar een nieuwe, gezonden leefstijl die past bij jou. Ik sta voor je klaar om je te coachen, te begeleiden en te motiveren gedurende jouw traject. Ook buiten de wekelijkse contactmomenten kun je bij me terecht voor vragen, tips, advies of gewoon een momentje sparren. Wat je hulpvraag ook is, ik neem altijd de tijd om echt naar je te luisteren. Je zult mij ervaren als een betrokken, doortastend en oprecht persoon met gevoel voor humor. Ik help je graag!

Ieder persoon is anders, succesvol afvallen is dan ook maatwerk. Bij de start kijken we samen wat het beste bij jou past en maken we een plan dat specifiek op jou is afgestemd. Met behulp van jouw stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eet- en leefpatroon. Voor altijd. Zo is het makkelijker om na het behalen van je streefgewicht mooi op gewicht te kunnen blijven. Daarnaast ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten ja wat mag eten, zo heb je altijd een  duidelijk houvast bij de hand. Zodat jij je prettig voelt en jezelf kan zijn. Afvallen is niet de leukste bezigheid die je kunt verzinnen.

  • Maar als je niet lekker in je vel zit…
  • je lichaam niet bij je geest past…..
  • je die ene speciale jurk wilt dragen….
  • of je gewoon weer gezond en fit wilt voelen….

Dan is daar een eerste stap voor nodig, jij hebt ‘m al genomen, heel goed! Iedereen is anders en heeft zijn eigen reden, valkuil en behoefte. Door een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw behoeftes gaan we er samen voor zorgen dat je met dit uitgebalanceerde plan je doel bereikt. Je krijgt zin om een gezonde levensstijl aan te nemen, je krijgt meer energie en je komt en blijft op je streefgewicht. Dat wil toch iedereen?

Elk begin is lastig maar samen gaat het lukken! En aangezien ik vanuit mijn interesse voor voeding, gezondheid en afvallen een opleiding voor gewichtsconsulente voedingsdeskundige en beweegconsulente heb gedaan, was het een kleine stap om een praktijk te starten om jou te kunnen helpen jouw doel te bereiken als sinds 2008.

Afvallen onder begeleiding.

Je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor staat, afvallen doen we samen! Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het niet makkelijk is om geheel op eigen kracht af te vallen en op gewicht te blijven. Het is niet zomaar een kwestie van gewoon wat minder eten, er komt veel meer bij kijken. Ik weet als geen ander dat je nog zo je best kunt doen, maar dat je soms een moment kunt hebben dat het niet lekker gaat. Ik ga je door die momenten heen helpen en je anders laten kijken naar het proces. Op die  manier kun je met frisse moed verder gaan, je doel bereiken en balans vinden. Je kunt altijd eerlijk tegen me zijn. Ik zal je niet veroordelen, ik heb immers dezelfde struggles als jij. Ik verwacht niet dat je het perfect zult doen, liever niet zelfs, want dan hou je het misschien niet vol op de lange termijn en kun je terugvallen in oude gewoontes. We gaan het op een manier doen die goed voelt voor jou. Ik sta voor je klaar om je te helpen, te coachen en je te motiveren, gedurende het hele traject. Ik ben jouw persoonlijke steuntje in de rug wanneer je het nodig hebt. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw streefgewicht gaat behalen!