Wat is een Access bars behandeling?
Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten !

Access bars is een behandeling die ontwikkeld is in Amerika en heeft al vele mensen geholpen weer terug in zichzelf te komen. Los te laten wat al die tijd zo vast zat op je ziel en in je denken. Alles wat zo pijn deed, alles wat je niet los kon laten.
Door de drukpunten aan te raken, wordt er als het ware een reset knop geactiveerd in je energieveld, meridianen en energiebanen, waardoor er ineens ruimte komt voor plezier, rust en jezelf te voelen en te zijn.

Access bars zorgt voor:
 • NRust in je hoofd
 • NBetere nachtrust
 • NDenken in oplossingen i.p.v. problemen
 • NBetere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • NBetere concentratie
 • NInnerlijke rust
 • NAndere kijk op het leven
 • NOp een positieve manier met het leven omgaan
 • NHet loslaten van oude patronen
 • NCreëren van mogelijkheden en uitdagingen
 • NHoe is een Access bars behandeling opgebouwd?
Hoe werkt het
Allereerst wordt je ontvangen met een kopje koffie of thee. Er wordt dan uitgelegd wat Access bars is en gaan daarna aan de slag. De behandeling bestaat uit diverse drukpunten op het hoofd (en 1 op de handen en 1 op de voeten), opgebouwd in 10 clusters. Bij elke cluster worden er diverse drukpunten tegelijk aangeraakt. Heel subtiel. Tijdens deze behandeling ervaren de meeste mensen een intense rust en voelen zich diep ontspannen. Na deze clusters voelt de acces bars behandeling als een uitgerust uur en geven je een helder hoofd. De meeste voelen na de eerste behandeling al meer rust in het hoofd en alsof er een last van de schouders afvalt. Oude patronen laat je los en je geeft jezelf weer de kans om je jezelf te voelen. Een nieuw begin te maken in je dagelijkse denken en doen!
De Access bars drukpunten:
Iedere bars-sessie kan jaren aan beperkingen, vastzittende emoties, pijnen en intense vragen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.
Welke bijwerkingen kan je verwachten na een Access bars behandeling?
In het ergste geval een lui gevoel en even verwarrend. De dagen daarna zijn de bijwerkingen alleen maar mooier en leuker! De wereld ziet er mooier uit, je ervaart steeds minder problemen, voelt je lichter, opgeluchter, denkt meer aan de liefde voor jezelf. Lang zittende emoties verdwijnen als sneeuw voor de zon, Ze zijn er gewoon niet meer! Je bent minder van slag, ziele pijn verdwijnt, je maakt je minder druk, denkt meer in oplossingen, je voelt je warmer, gekoesterd en laat oordelen van jezelf los. Het kan ook gebeuren dat je energieker bent, minder slaap nodig hebt, minder lichamelijke pijnen ervaart. Prachtige bijwerkingen dus!