Over ons

Mijn naam is Sandra Jasper en mijn bedrijf Sajade bestaat al sinds 2008. Heb in de loop vd jaren al vele mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl. Ben tevens gediplomeerd gewichts- en beweegcoach en leefstijlcoach van Straight away. Ook ben ik orthomoleculair gewichtsconsult d.w.z. dat ik verder kijk als het alleen met voeding en beweging niet lukt. Misschien is er wel een lichamelijk oorzaak wat het afvallen bemoeilijkt. Samen gaan we daar naar kijken. Zelf ben ik ook 15 kg kwijtgeraakt met maaltijdvervangers in combi met een maaltijd van lage koolhydraten en calorieën. Ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ben heel creatief dus heb er cursussen bijgedaan zoals wimperextentions en gellac om “de mens nog mooier” te kunnen maken dan die al is.

In mijn vrije tijd beweeg ik zelf ook graag. Ga 1 x in de week in mijn eigen verwarmde cabine trainen en 1x naar de sportschool om conditie en krachttraining te doen! Ook heb ik 3 honden, dus wandelen doe ik elke dag met ze! Het is mijn passie al jaren lang om mensen te begeleiden in het afvallen en om het streefgewicht te behouden ! Ik nodig u dan ook van harte uit om op mijn website een kijkje te nemen wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn.

Wat doen wij

Ik geloof als coach en ervaringsdeskundige in de kracht van samen. Samen op zoek naar een nieuwe, gezonde leefstijl die past bij jou. Ik sta voor je klaar om je te coachen, te begeleiden en te motiveren gedurende jouw traject. Ook buiten de wekelijkse contactmomenten kun je bij me terecht voor vragen, tips, advies of gewoon een momentje sparren. Wat je hulpvraag ook is, ik neem altijd de tijd om echt naar je te luisteren. Je zult mij ervaren als een betrokken, doortastend en oprecht persoon met gevoel voor humor. Ik help je graag!
Ieder persoon is anders, succesvol afvallen is dan ook maatwerk. Bij de start kijken we samen wat het beste bij jou past en maken we een plan dat specifiek op jou is afgestemd. Met behulp van jouw stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eet- en leefpatroon. Voor altijd. Zo is het makkelijker om na het behalen van je streefgewicht mooi op gewicht te kunnen blijven. Daarnaast ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten ja wat mag eten, zo heb je altijd een duidelijk houvast bij de hand. Zodat jij je prettig voelt en jezelf kan zijn. Afvallen is niet de leukste bezigheid die je kunt verzinnen.
Vestigingen
Oldenzaal
Glanerbrug
Hengelo
Vestigingen

Impressie