TFM Cabine

Waarom COCON?
De voordelen van sporten in de COCON zijn merkbaar na enkele weken! 2 keer per week 30 minuten sporten, iedereen kan het, jij dus ook! Vetcellen verbranden sneller, je bloedcirculatie wordt beter, je hebt minder snel last van spier- en gewrichtspijnen en je verbrandt meer calorie├źn! Een verlies van centimeters verzekerd!

COCON maakt gebruik van de Thermo Fysische Methode (bewegen onder invloed van infraroodwarmte) om je zorgeloos te helpen afslanken en fit en gezond te blijven.

Bij COCON werken we uitsluitend met breedspectrum infraroodtechnologie. Dit is de enige infrarood die zowel de lange-, midden- als korte golf bevat en dus de meeste positieve effecten heeft op het lichaam. Breedspectrum is dus niet alleen beter, maar ook aangenamer dan conventionele infrarood. De gemiddelde temperatuur in COCON is ongeveer 32 graden. De TFM methode werkt bij een temperatuur van net onder de 30 graden of warmer. COCON voorziet je dus keer op keer van de optimale omgeving voor al jouw 32 graden Celsius workouts.